Terveys on tärkein omaisuuteni - voiko omaa terveyttään edistää?

Hyvä verenkierto hidastaa solujemme ikääntymisprosessia

Tiesitkö, että jo syntymästä asti meidän solumme myös vanhenevat ja kuolevat. On arvioitu, että solu voi jakautua noin 50-150 kertaa ennen kuin se kuolee. Jotta solumme ja solujemme kautta koko kehomme ja mielemme voi hyvin tarvitsemme hyvin toimivan verenkierron.

 

 

 

  • Perimämme merkitys ikääntymisprosessimme nopeudessa ja laadussa on vain 20-30 %. Ympäristövaikutuksilla ja elämäntavoilla on paljon suurempi vaikutus. 
  • Rajoitettu määrä terveellistä stressiä on itse asiassa hyödyllistä, samoin urheilu ja hyvä ravitsemus. Liiallinen stressi supistaa mikroverisuonia ja haittaa solujemme aineenvaihduntaa altistaen siten sairauksille ja heikentäen elämänlaatuamme.

Hyvä uutinen on, että voimme vaikuttaa positiivisesti ikääntymisprosessiin –                    pidämme avainta omissa käsissämme

Bemerterapia - miten se toimii? BEMER-hoidon vaikutus ei ole uskon varassa, sanoipa kuka tahansa mitä tahansa – sillä sen vaikutus voidaan mitata ja jopa kuvata reaaliajassa! Tästä löydät videon, jolla on kuvattu Bemer-hoidon vaikutus mikroverisuonien toimintaan. Kun veri kiertää hyvin elimistö voi paremmin.

Lisää tietoa Bemer menetelmästä 

Referenssejä voit lukea täältä

BEMER-terapialla on takanaan yli kahdenkymmenen vuoden tutkimus- ja tuotekehittelytyö, vuodesta 1998. Tänä aikana BEMER-laitteella tehtyjä tutkimuksia, artikkeleita ja tapauskertomuksia on julkaistu satoja. Tutkimuksia virallisesta www.PubMed.gov -tietokannasta. Tutkimustyö ei ole loppunut, vaan jatkuu yhä.

Bemer paikallishoito kipeytyneeseen kohtaan

Bemer laitteistot löytyvät täältä

Hyväkään ravinto tai riittävä määrä liikuntaa ja raitista ilmaa ei aina riitä. Haluatko lisätietoa?

 

Jos mikroverenkiertomme ei toimi optimaalisesti, solujemme aineenvaihdunta on puuttellista. Onneksi tällä terapialla voimme vaikuttaa verenkiertomme parantamiseen 24/7 joka päivä. 

 

 

  • BEMER parantaa solujen aineenvaihduntaa*
  • BEMER tukee aineenvaihduntatuotteiden poistumista**
  • BEMER tukee aineiden kuljetusprosesseja soluihin sekä pois soluista***
  • BEMER auttaa lievittämään stressiä**** 

*/**/*** Complementary-therapeutic stimulation of deficient autorhythmic arteriolar vasomotion by means of a biorhythmically physical stimulus on the microcirculation and the immune system in 50-year-old rehabilitation patients        Rainer Christian Klopp, Wolfgang Niemer and Jörg Schulz From the journal Journal of Complementary and Integrative Medicine

****The effects of the “physical BEMER® vascular therapy”, a method for the physical stimulation of the vasomotion of precapillary microvessels in case of impaired microcirculation, on sleep, pain and quality of life of patients with different clinical pictures on the basis of three scientifically validated scales       Wolfgang Bohn, Lorenzo Hess and Ralph Burger From the journal  Journal of Complementary and Integrative Medicine