Hevosille oma Bemer Horse Set LOIMI JA PAIKALLISHOITO

Bemer hevoselle

Hevosammattilaiset ympäri maailman ovat ottaneet BEMER-hoidon omakseen, kun ovat nähneet sen hyvät vaikutukset hevosiinsa.
 
BEMER® Horse-Set on hevosesi paras ystävä, koska se:
- parantaa mikroverenkiertoa
- edistää aineenvaihduntaa ja solujen toimintaa
- parantaa suorituskykyä
- edistää rentoutumista ennen rasitusta ja palautumista sen jälkeen
- lisää henkistä ja fyysistä joustavuutta
- parantaa vastustuskykyä
- tukee paranemisprosesseja ja poistaa lihaskireyksiä
 
 
 
 
 
 
 
 
Antti Ojanperä on valmentanut ravinkuninkaiksi Jokivarren Kunkun vuonna 2015 ja Evartin kahdesti peräkkäin, vuosina 2020 ja 2021.  
Antti kertoo Evartin sympaattisesta luonteesta ja vaikeasta keväästä melkein hengen vieneen ähkyn kourissa sekä sen uskomattomasta toipumisesta aina ravikuninkuuteen asti. Antin mukaan BEMER-hoidosta on ollut matkan varrella merkittävä apu. "Erittäin kustannustehokas. Kyllä BEMER on tullut jäädäkseen. Nämä kokemukset, mitkä on tähän asti ollut, niin se on auttanut meitä monessa asiassa." Antti Ojanperän kokemuksia Bemerterapiasta voit lukea tästä
 
”Ei olut vaikeata päättää laitteen hankinnasta, kun olimme saaneet näin hyviä tuloksia ja vielä nopeasti. Sitä paitsi innostuimme myös työn puolesta, kun hoito on oiva apu hieronnoissa ja valmennuksessakin”, kertaa Katarina 
Kun hoidot otettiin säännölliseen käyttöön sekä kotona, talleilla ja ihmis- ja hevosasiakkaille, on hienoja tuloksia tullut paljon lisää.
 
Referenssejä maailmalta voit lukea tästä
 
Tutkimustyötä Bemerhoidon vaikutuksista hevosille tehdään koko ajan
 
Miten Bemer muuttaa hevosen verenkiertoa? Lisätietoa ja video

Bemer hevosille

BEMER Horse-Setin loimi on täydellinen laaja-alueelliseen käyttöön. BEMER-signaalikenttä saavuttaa kaikki hevosen neuralgiset kohdat.

Loimi on suunniteltu ergonomisesti, varustettu hengittävillä lisillä ja sovitettavissa yksinkertaisen säätömekanismin ansiosta ongelmitta kaikenkokoisille hevosille. Integroitu akun ja signaalin ohjausyksikön yhdistelmä on tehokas ja paikoitettu niin, että vain ihminen pääsee siihen helposti käsiksi, ei hevonen.

Toinen vahva tekijä Horse-Setin tiimissä on kahdet suojat integroidulla akun ja signaalin ohjausyksikön yhdistelmällä vasemmalle ja oikealle, joita voidaan käyttää edessä ja takana. Ne tuottavat vahvan, keskitetyn signaalikentän paikalliseen käyttöön. BEMER Horse-Settiä täydentävät kätevä kantolaukku, hikiloimi ja laturi Y-johdolla kahden ohjausyksikön samanaikaiseen lataukseen; setti sisältää myös kansainvälisen adapterin.

Lisätietoa ja tilaukset

BEMER® HORSE-SET ON HELPPOKÄYTTÖINEN
  •  Yksilöllisesti hevosen tai ponin koon mukaan säädettävä hoitoloimi
  •  Mukana hikiloimi hoitoloimen alle
  • Kahdet hoitavat jalkasuojat irrotettavilla sisäpehmusteilla
  • Johdoton käyttö: ohjausyksiköissä sisään rakennettu akku
  • Kätevä kantokassi
  •  Laturi ja maakohtaiset adapterit
  •  2 + 1 vuoden takuu