top of page
Bemer verisuoniterapialaite nuoren hyvinvointiyrittäjänaisen käytössä. Nainen istuu portailla urheiluvaatteita ja pitää hoitolaitetta polvellaan. Taustalla juomapullo.

BEMER-EDUSTAJUUS
ANTAA LISÄPUHTIA HYVINVOINTIYRITYKSELLESI

Hoidaitseasi Bemer Group -logo. Tuula Saarela.

VOI HYVIN JA VAURASTU BEMER-EDUSTAJANA

Autan Bemer-edustajana hyvinvoinnin parissa työskenteleviä yrittäjiä parantamaan omaa hyvinvointiaan sekä saamaan parempia terveydellisiä tuloksia asiakkailleen. Bemer-verisuoniterapian avulla voit myös kasvattaa liiketoimintaasi ja vaurastua passiivisilla tuloilla.

Bemer Evo Spot -verisuoniterapialaite käytössä polven hoidossa. Lähikuva Evo laitteesta asetettuna polven sivulle. Taustalla laitteen digitaalinen näyttö.

MITEN BEMER-EDUSTAJUUS VOI AUTTAA SINUA?

Valmiilla liiketoimintamallilla ja tiimin tuella onnistut!

Bemer-verisuoniterapia on helposti käytäntöön vietävä terapiamuoto, jonka harjoittamisen voit aloittaa joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

 

Voit todeta hoitotehon itse ja saada lisävarmuutta sen tuomiseen osaksi omaa hyvinvointibisnestäsi. Voit kouluttautua verisuoniterapian ammattilaiseksi nykyisen yritystoimintasi ohessa ja mahdollistaa itsellesi jatkossa myös passiivisen tulovirran tulevaisuuteen.

 

Tukenasi on motivoitunut tiimi sekä Bemerin suomenkielinen henkilökunta, joka varmistaa menestymisesi.

Bemer edustaja Somerolta seisoo messuilla Bemer osastolla. Taustalla Bemer Horse Set esittely roll up.  Edustaja on osa Tuula Saarelan Bemer -tiimiä Somerolla.

KENELLE BEMER EDUSTAJUUS SOPII?

Bemer-edustajuus sopii parhaiten fyysisen hyvinvoinnin parissa toimiville yrittäjille lisäarvoksi nykyisille palveluille tai voit keskittyä kokonaan verisuoniterapian tarjoamiseen. Bemeriä edustavat mm.

  • fysioterapeutit

  • jalkahoitajat

  • hierojat

  • kuntosaliyrittäjät

  • homeopaatit 

  • täydentävien hoitomuotojen ammattilaiset yms.

 

Bemer-verisuoniterapiaa voi hyödyntää myös eläimillä, joten voit toimia myös esimerkiksi hevosten ja koirien hyvinvoinnin parissa yrittäjänä. 

Tiimiläisemme arvostavat ystävyyttä, tukemista, avoimuutta ja aktiivisuutta, nämä ovat piirteitä, jotka auttavat sinua menestymään.

Hyödyt

HYÖDYT HYVINVOINTI-YRITYKSELLESI

1 / Osaamisen ja palveluiden kehitys

Saat mahdollisuuden hankkia lisäosaamista ja tarjota monipuolisempia hyvinvointipalveluita asiakkaillesi, ilman pitkiä opintojaksoja tai uuden palvelun kehittämistä nollasta.

2 / Työhyvinvointi ja asiakastyytyväisyys

Bemer-verisuoniterapian avulla voit helpoilla hoidoilla parantaa omaa hyvinvointiasi ja tarjota nykyisille asiakkaillesi lisäarvoa. Vain 2 x 8min hoidot päivässä riittävät!

3 / Lisäansiot ja passiiviset tulot

Saat mahdollisuuden tienata korkeaa provisiota myynneistäsi ja mahdollisuuden saada passiivisia tuloja kasvattamalla omaa tiimiäsi Bemerillä.

Bemer-liiketoiminta
Nuori nainen ja mies lenkillä syksyisessä maisemassa. Katsovat toisiaan iloisesti. Taustalla usvainen metsä.

MITEN BEMER-LIIKETOIMINTA TOIMII?

Aloitus ja provisiot

Voit lähteä tutustumaan Bemer-liiketoimintaan matalalla kynnyksellä Business Partner:na, jolloin pääset osallistumaan Bemer Start Up -seminaariin, joka on edellytyksenä edustajuudelle. Emme aseta sinulle aikarajoja, vähimmäismyyntivaatimuksia tai varastointivaatimuksia. Voit aloittaa toiminnan myös osa-aikaisesti. 

Ensimmäisistä Bemer-Setien myynneistä saat 17% myyntikatetta.  Noin 4:n setin myymisen jälkeen nouset pysyvästi 25% myyntikatteen piiriin Business Partnerina. 

Jos haluat siirtyä pelkästä suoramyynnistä oman tiimisi rakentamiseen, ansaitset 8% myyntikatetta itse hankkimiesi tiimiläisten myynneistä ja 3% heidän tiimiläistensä myynneistä. 

Sinulla on myös mahdollisuus edetä korkeampiin johtotehtäviin ja saada lisää provisioita, jos päätät ryhtyä kokopäiväiseksi Bemer-edustajaksi. 

Mukaan

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

Varaa ilmainen soittoaika kalenteristani ja kartoitetaan Bemer-edustajuuden mahdollisuudet yrityksellesi.

Bemer verisuoniterapia laite Evo kotikäytössä. Lähikuva laitteen digitaalisesta näytöstä, jota naisen etusormi koskettaa. Taustalla makuuhuoneen musta yöpöytä ja harmaa sängyn pääty.

TUTUSTU NÄIHIN ALUKSI:

Tuotan ilmaista sisältöä yritykseni Facebookissa ja Instagramissa, @hoidaitseasi, näissä voit tutustua Bemer-terapiaan, Bemer-laitteisiin ja Bemer-liiketoimintaan ja tiimiini. Voit myös pyytää lisätietoja lähettämällä minulle yhteydenottopyynnön sivun alareunasta. 

MEDIA-NÄKYVYYS

Somero -sarja ja

Senioriseisake

Olen ollut Alfa-tv:n Somero -sarjassa mukana. Sarja kertoo somerolaisista yrittäjistä. Bemer on ollut kauttani edustettuna ensimmäisellä tuotantokaudella jaksoissa 1, 6 ja 7. Sarjan toinen tuotantokausi on myös julkaistu. Linkit  Somero-sarjan suoratoistoon löytyvät täältä.

Alta voit katsoa myös Senioriseisakkeen jakson, jossa olin mukana puhumassa elinvoiman ylläpitämisestä.

Somero tv-sarjaan liittyvä kuva, jossa Someron logo ja taustalla kesäinen järvimaisema.
Tiimiläiyys
Tanja Niskanen, TN-Sport yrityksestä Somerolta. Nainen seisoo kuntosalilla katsoen kameraan. Bemer edustaja Tuula Saarelan tiimissä.

"Bemer-verisuoniterapia auttoi selän nikamien asento-ongelman aiheuttamiin kipuihin. Personal Trainerina autan nyt verisuoniterapialla asiakkaitani saamaan lisätehokkuutta lihaksiston treenaamiseen."

TN-Sport / Tanja Niskanen

Bemer Business Partner

Hanna Tuhkanen hevosensa Hanskin kanssa tallilla. Nainen seisoo hevosen vieressä kypärä päässä, kiinnittäen tarvikkeita. Bemer edustaja Tuula Saarelan tiimissä Somerolla.

"Ratsastusonnettomuudesta toipuminen nopeutui Bemer-verisuoniterapialla ja nyt olen hyödyntänyt sitä myös hevoseni Rock N Handsome, Hanskin hyvinvoinnin parantamiseen, kuten leikkauksesta toipumiseen sekä imusuonen tulehduksen lieventämiseen."

Hanna Tuhkanen

Bemer Business Partner

Tuula Saarela

TUULA SAARELA

Business Partner / Bemer

Perustin Hoidaitseasi yritykseni 2018 tukeakseni heitä, jotka ovat valmiita tekemään hyviä päätöksiä oman terveytensä edistämiseksi.

Monien sairauksien jälkeen terveys ei ole minulle itsestään selvyys. Omasta hyvinvoinnista on otettava itse vastuu, jokainen tietää itse miten parhaiten voi pysyä hyvässä kunnossa.

Hyvinvointia tukevalla Bemer-verisuoniterapialla se on mahdollista.

Olen vuosimallia - 58, 3 lapsen äiti sekä 6 lapsenlapsen mami. Asun Somerolla Varsinais-Suomessa. Avomiehen lisäksi perheeseeni kuuluu 16 vuotias maatiaiskissa Mikko ja 3 vuotias bullmastiffi Saaga, jonka kanssa harrastan vapaaehtoisen pelastuspalvelun pelastuskoiratoimintaa.

Peruskoulutukseltani olen vaatetusteknikko ja toiminut vaatetusalan yrittäjänä. Tämän ohessa opiskelin kasvatustiedettä Oulun Yliopistossa (cumlaude) ja homeopatiaa Suomen Homeopatian Akatemiassa 3 vuoden ajan.

 

Vuodesta 1989 alkaen olen ollut Suomen Postin palveluksessa monenlaisissa tehtävissä, viimeisimmät 13 vuotta suunnittelijana. Johtamistaidon Opiston Kansainvälisen Johtamisen ammattitutkinnon suoritin 2004. Tasavallan Presidentin myöntämän Suomen Valkoisenruusun ritarikunnan 1 luokan mitalin kultaristein sain Itsenäisyyspäivänä 2019. 

 

Vaikka olen jo 65 vuotias, on hienoa, kun voin kertoa eläväni täysin lääkkeetöntä ja kivutonta elämää. Kuntoni on parempi kuin mitä se kaikkien sairauksien keskellä oli 25 vuotiaana ja pitkään sen jälkeenkin.

Onneksi 6 vuotta sitten löysin Bemer-terapian ja sen jälkeen olen tuntenut saaneeni uuden kivuttoman elämän.

Somerolainen Bemer edustaja Tuula Saarela, Business partner. Nainen seisoo nojaten terassin kaiteeseen samalla katsoen kameraan. Taustalla aurinkoinen vuorimaisema.
Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ!

Tuula Saarela, somerolainen Bemer edustaja, business partner.

Tuula Saarela

Hoidaitseasi Tuula Saarela Tmi

Y-tunnus: 2931039-5

Turuntie 1134

31520 PITKÄJÄRVI

  • Youtube Hoidaitseasi - Tuula Saarela
  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotostasi!

KIINNOSTUITKO?

Kiitos!

Liity sähköpostilistalleni ja saat mahdollisuuden päästä kuuntelemaan ilmaisia terveysluentoja etänä! Luentoja valittavissa suomeksi, ruotsiksi, saksaksi tai englanniksi.

bottom of page