top of page
bemer-verisuoniterapia-hyvinvointiyrittajan-kaytossa.png

BEMER-EDUSTAJUUS

ANTAA LISÄPUHTIA HYVINVOINTIYRITYKSELLESI

hoidaitseasi-tuula-saarela-logo_edited.png

VOI HYVIN JA VAURASTU

Autan Bemer-edustajana fyysisen hyvinvoinnin parissa työskenteleviä yrittäjiä parantamaan omaa hyvinvointiaan sekä saamaan parempia terveydellisiä tuloksia asiakkailleen. Bemer-verisuoniterapian avulla voit myös kasvattaa liiketoimintaasi ja vaurastua passiivisilla tuloilla.

bemer-evo-spot-verisuoniterapialaite-polven-hoito.png

MITEN BEMER-EDUSTAJUUS VOI AUTTAA SINUA?

Valmiilla liiketoimintamallilla ja tiimin tuella onnistut!

Bemer-verisuoniterapia on helposti käytäntöön vietävä terapiamuoto, jonka harjoittamisen voit aloittaa joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

 

Voit todeta hoitotehon itse ja saada lisävarmuutta sen tuomiseen osaksi omaa hyvinvointibisnestäsi. Voit kouluttautua verisuoniterapian ammattilaiseksi nykyisen yritystoimintasi ohessa ja mahdollistaa itsellesi jatkossa myös passiivisen tulovirran tulevaisuuteen.

 

Tukenasi on motivoitunut tiimi sekä Bemerin suomenkielinen henkilökunta, joka varmistaa menestymisesi.

bemer-edustaja-somero-tuula-saarela-tiimi.png

KENELLE BEMER EDUSTAJUUS SOPII?

Bemer-edustajuus sopii parhaiten fyysisen hyvinvoinnin parissa toimiville yrittäjille lisäarvoksi nykyisille palveluille tai voit keskittyä kokonaan verisuoniterapian tarjoamiseen. Bemeriä edustavat mm.

  • fysioterapeutit

  • jalkahoitajat

  • hierojat

  • kuntosaliyrittäjät

  • homeopaatit 

  • täydentävien hoitomuotojen ammattilaiset yms.

 

Bemer-verisuoniterapiaa voi hyödyntää myös eläimillä, joten voit toimia myös esimerkiksi hevosten ja koirien hyvinvoinnin parissa yrittäjänä. 

Tiimiläisemme arvostavat ystävyyttä, tukemista, avoimuutta ja aktiivisuutta, nämä ovat piirteitä, jotka auttavat sinua menestymään.

Hyödyt

HYÖDYT HYVINVOINTI-YRITYKSELLESI

1 / Osaamisen ja palveluiden kehitys

Saat mahdollisuuden hankkia lisäosaamista ja tarjota monipuolisempia hyvinvointipalveluita asiakkaillesi, ilman pitkiä opintojaksoja tai uuden palvelun kehittämistä nollasta.

2 / Työhyvinvointi ja asiakastyytyväisyys

Bemer-verisuoniterapian avulla voit helpoilla hoidoilla parantaa omaa hyvinvointiasi ja tarjota nykyisille asiakkaillesi lisäarvoa. Vain 2 x 8min hoidot päivässä riittävät!

3 / Lisäansiot ja passiiviset tulot

Saat mahdollisuuden tienata korkeaa provisiota myynneistäsi ja mahdollisuuden saada passiivisia tuloja kasvattamalla omaa tiimiäsi Bemerillä.

Bemer-liiketoiminta
nainen-ja-mies-lenkilla-hyvinvointiyrittajat.png

MITEN BEMER-LIIKETOIMINTA TOIMII?

Aloitus ja provisiot

Voit lähteä tutustumaan Bemer-liiketoimintaan matalalla kynnyksellä Business Partner:na, jolloin pääset osallistumaan Bemer Start Up -seminaariin, joka on edellytyksenä edustajuudelle. Emme aseta sinulle aikarajoja, vähimmäismyyntivaatimuksia tai varastointivaatimuksia. Voit aloittaa toiminnan myös osa-aikaisesti. 

Ensimmäisistä Bemer-Setien myynneistä saat 17% myyntikatetta.  Noin 4:n setin myymisen jälkeen nouset pysyvästi 25% myyntikatteen piiriin Business Partnerina. 

Jos haluat siirtyä pelkästä suoramyynnistä oman tiimisi rakentamiseen, ansaitset 8% myyntikatetta itse hankkimiesi tiimiläisten myynneistä ja 3% heidän tiimiläistensä myynneistä. 

Sinulla on myös mahdollisuus edetä korkeampiin johtotehtäviin ja saada lisää provisioita, jos päätät ryhtyä kokopäiväiseksi Bemer-edustajaksi. 

Mukaan

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

Varaa ilmainen soittoaika kalenteristani ja kartoitetaan Bemer-edustajuuden mahdollisuudet yrityksellesi.

bemer-verisuoniterapia-laite-evo-kotikaytossa.png

TUTUSTU NÄIHIN ALUKSI:

Tuotan ilmaista sisältöä yritykseni Instagramissa, @hoidaitseasi, jossa voit tutustua Bemer-liiketoimintaan, verisuoniterapiaan ja tiimiini. Voit myös pyytää lisätietoja lähettämällä minulle yhteydenoton sivun alareunasta. 

MEDIA-NÄKYVYYS

Somero -sarja ja

Senioriseisake

Olen ollut Alfa-tv:n Somero -sarjassa mukana. Sarja kertoo somerolaisista yrittäjistä. Bemer on ollut kauttani edustettuna ensimmäisellä tuotantokaudella jaksoissa 1, 6 ja 7. Sarjan toinen tuotantokausi on myös julkaistu. Linkit  Somero-sarjan suoratoistoon löytyvät täältä.

Alta voit katsoa myös Senioriseisakkeen jakson, jossa olin mukana puhumassa elinvoiman ylläpitämisestä.

somero-tv-sarja-tuula-saarela-bemer.png
Tiimiläiyys
tanja-niskanen-tnsport-somero-bemer-partner-tuula-saarela.png

"Bemer-verisuoniterapia auttoi selän nikamien asento-ongelman aiheuttamiin kipuihin. Personal Trainerina autan nyt verisuoniterapialla asiakkaitani saamaan lisätehokkuutta lihaksiston treenaamiseen."

TN-Sport / Tanja Niskanen

Bemer Business Partner
bemer-hoito-hevonen-hanna-tuhkanen-somero.png

"Ratsastusonnettomuudesta toipuminen nopeutui Bemer-verisuoniterapialla ja nyt olen hyödyntänyt sitä myös hevoseni Rock N Handsome, Hanskin hyvinvoinnin parantamiseen, kuten leikkauksesta toipumiseen sekä imusuonen tulehduksen lieventämiseen."

Hanna Tuhkanen

Bemer Business Partner
Tuula Saarela

TUULA SAARELA

Business Partner / Bemer

Perustin Hoidaitseasi yritykseni 2018 tukeakseni heitä, jotka ovat valmiita tekemään hyviä päätöksiä oman terveytensä edistämiseksi.

Monien sairauksien jälkeen terveys ei ole minulle itsestään selvyys. Omasta hyvinvoinnista on otettava itse vastuu.

Bemer-verisuoniterapialla se on mahdollista.

Olen vuosimallia - 58, 3 lapsen äiti sekä 6 lapsenlapsen mami. Asun Somerolla Varsinais-Suomessa. Avomiehen lisäksi perheeseeni kuuluu 16 vuotias maatiaiskissa Mikko ja 2 vuotias bullmastiffi Saaga, jonka kanssa harrastan vapaaehtoisen pelastuspalvelun pelastuskoiratoimintaa.

Peruskoulutukseltani olen vaatetusteknikko ja toiminut vaatetusalan yrittäjänä. Tämän ohessa opiskelin kasvatustiedettä Oulun Yliopistossa (cumlaude) ja homeopatiaa Suomen Homeopatian Akatemiassa 3 vuoden ajan.

 

Vuodesta 1989 alkaen olen ollut Suomen Postin palveluksessa monenlaisissa tehtävissä, viimeisimmät 13 vuotta suunnittelijana. Johtamistaidon Opiston Kansainvälisen Johtamisen ammattitutkinnon suoritin 2004. Tasavallan Presidentin myöntämän Suomen Valkoisenruusun ritarikunnan 1 luokan mitalin kultaristein sain Itsenäisyyspäivänä 2019. 

 

Vaikka olen reilusti päälle 60 ja eläkeikäkin lähestyy, niin on hienoa, kun voin kertoa eläväni täysin lääkkeetöntä ja kivutonta elämää. Kuntoni on parempi kuin mitä se kaikkien sairauksien keskellä 25 vuotiaana ja pitkään sen jälkeen oli.

tuula-saarela-somero-bemer-edustaja-suomi.png
Ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ!

tuula-saarela-bemer-edustaja-suomi-somero.png

Tuula Saarela

Hoidaitseasi Tuula Saarela Tmi

Y-tunnus: 2931039-5

Turuntie 1134

31520 PITKÄJÄRVI

  • Youtube Hoidaitseasi - Tuula Saarela
  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotostasi!

KIINNOSTUITKO?

Kiitos!

Liity sähköpostilistalleni ja saat mahdollisuuden päästä kuuntelemaan ilmaisia terveysluentoja etänä! Luentoja valittavissa suomeksi, ruotsiksi, saksaksi tai englanniksi.

bottom of page