top of page
bemer-evo-terapialaite-tuula-saarela-hoidaitseasi.png

Bemer terapialaitteiden myynti

Testaa ennen ostopäätöstä Bemer Evo laitetta 8 viikon ajan tai osta heti omaksi verkkokaupastani!

bemer-evo-spot-terapialaite.png
bemer-evo-spot-terapialaite.png

Patentoitua terveysteknologiaa

Bemer laitteet perustuvat maailman laajuisiin patentoituihin terveysteknologian innovaatioihin. Niiden toiminta täyttää lääketieteelliset kriteerit ja ne ovat myynnissä jo yli 30 maassa.

BEMER® -terapia hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti tukemalla mikroverenkiertoa. Hoitolaite kokonaisuuksia ovat BEMER® Evo, johon lisälaitteena Light yksiköt ihonhoitoon, sekä hevosille BEMER® Horse Set.

Kotikäyttöön

Uusinta terveysteknologiaa kotiisi

Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito on jokaiselle tulevaisuudessa entistä tärkeämpää.

Heikentyneen mikroverenkierron seurauksia saattavat olla mm. unettomuus, stressi ja epämääräiset kivut. Käyttämällä BEMER®-terapiaa 2 x päivässä 8 min voit saavuttaa merkittäviä hyötyjä koko elimistöllesi.

 

BEMER® -laitteiden ainutlaatuinen signaali parantaa heikentynyttä pumppausliikettä pienissä ja erittäin pienissä verisuonissa. Sen avulla verenkiertosi jakautuu paremmin ja solusi saavat tarvitsemansa ravintoaineet ja hapen. Näin koko kehosi aineenvaihdunta paranee ja kuonanpoisto tehostuu.

 

Jos harkitset BEMER®-laitteen ostamista, autan sinua mielelläni sopivimman laitteen valinnassa. Perehdytän sinut täydellisesti laitteen käyttöön, etkä jää oston jälkeenkään yksin. Palveluuni kuuluvat maksuton tuki ja seuranta, myös etänä.

 

Ennen verkkokauppaostoa suosittelen olemaan yhteydessä minuun, BEMER®-ammattilaiseen. Tällöin varmistamme sinulle parhaimman terapiakokemuksen.

bemer-myynti-tuula-saarela-tyohyvinvointi.png
Ammattilaisille

Työhyvinvointisi tueksi

BEMER® on EU:ssa hyväksytty lääkinnällinen laite ja sen vuoksi sopii hyvin yrittäjälle työhyvinvoinnin tukemiseen. Tässä tapauksessa laite on verovähennyskelpoinen hankinta. Y-tunnuksella tilattaessa laitteen hinta on myös ALV-vapaa.

BEMER® hyvinvointialan ammattilaiselle

Verisuoniterapian ammattilaiseksi

BEMER® -terapia on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista, joka tukee hyvin muita fyysisen hyvinvoinnin ratkaisuja. Se on yhä useamman hoitoalan ammattilaisen käytössä. Sitä käyttävät mm.hierojat, fysioterapeutit ja akupunktiohoitajat.

Voit ostaa yksittäisen BEMER®-laitteen ammattilaiskäyttöön tai kouluttautua edustajaksi. Edustajana saat mm. etuja ostoista ja lisätuloja laitemyynneistä.

bemer-edustajat-tuula-saarela-myynti.png
Edut
Gradient

Milloin Bemer edustajaksi?

Bemer edustajuus sopii hyvinvointialan ammattilaiselle, joka haluaa panostaa laitemyyntiin / -vuokraukseen. Laitteiden kysyntä voi luontaisesti kasvaa annettujen Bemer-hoitojen myötä. Tällöin edustajuus mahdollistaa lisäansiot myynneistä, alennukset ostoista ja oman liiketoiminnan kasvattamisen. Yritykselle ostot ovat aina arvonlisäverottomia. 

1

Liity edustajaksi

 • Kattava koulutus

 • Oma kansainvälinen verkkokauppa

 • Ostoedut

 • Myyntiprovisiot

 • Kannustava tiimi

Liittymismaksu

alk. 59 € /kk + n.1,6% korko, kokonaissumma 595 €.

2

Osta / myy / vuokraa

 • 1 myyty laite = 17 % alennusta hinnoista

 • Noin 4 myytyä laitetta = 25 % alennusta hinnoista.

Provisiosi myynneistä on sama kuin oma alennusprosenttisi.

Y-tunnuksella tehdyt ostot ovat arvonlisäverottomia. 

Voit myös vuokrata omistamiasi laitteita halutessasi. 

3

Kehitä osaamistasi

 • Jatkuva koulutus

 • Oman tiimin tuki

 • BEMER-asiantuntijat apunasi

 • Ei osto- tai myyntivelvoitteita

 • Ei varastointia

Vuosimaksu 180 € / vuosi.

Hinnat

Bemer myyntihinnat alk. 59€ / kk

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tulla Bemer verisuoniterapialaitteen tyytyväiseksi omistajaksi: ostamalla laitteen sitomattoman 8 viikon testijakson jälkeen tai heti ilman testijaksoa. 

Molemmissa tapauksissa opastan ja neuvon sinua henkilökohtaisesti valitsemaan oikean laitteen ja saamaan siitä parhaimman terapiakokemuksen irti. Opastus on maksutonta laitteen testaajille ja tilaajille. 

Laitteilla on 3 vuoden takuu. Hintaan kuuluu aina maksuton Bemer hoitoneuvonnan tuki. 

8 viikon testijakson hinta hyvitetään laitteen ostohinnasta, jos päätät ostaa laitteen testin päätyttyä. Hintoihin lisätään toimitusmaksu 99,00 €, jota ei hyvitetä ostohinnasta tekstijakson päätyttyä. 

Verkkokauppaostoissa on mahdollista valita Bemer Flex Pay 3 kk / 12 kk osamaksu. Kysy myös muita rahoitusvaihtoehtoja kauttani!

Ajantasaiset tuotetiedot ja hinnat näet verkkokaupasta. 

Hyödynnä toistaiseksi voimassa olevat tarjoukset!

15 % alennusta

Epävarma ostosta?

Kauttani voit myös saada edullisen vuokralaitteen kotiisi toimitettuna. Vuokralaitteen hintaa ei ole mahdollista hyvittää myöhemmin laitteen ostohinnasta. Vuokraan laitteita hintaan 55 € / viikko. Suosituksena on 4 - 8 viikon vuokraus, jotta elimistösi ehtii hyötyä terapiasta. 

bottom of page