top of page
bemer-evo-terapialaite-tuula-saarela-hoidaitseasi.png

Bemer-laitteiden myynti ja vuokraus

Testaa ennen ostopäätöstä Bemer Evo laitetta 8 viikon ajan tai osta heti omaksi verkkokaupastani!

bemer-evo-spot-terapialaite.png
Bemer Evo verisuoniterapian digitaalinen näyttö yöpöydällä. Etualalla ihminen, joka pitää pyöreää hoitopäätä vasten rintakehää.

Patentoitua terveysteknologiaa

Bemer laitteet perustuvat maailman laajuisiin patentoituihin terveysteknologian innovaatioihin. Niiden toiminta täyttää lääketieteelliset kriteerit ja ne ovat myynnissä jo yli 30 maassa.

BEMER® -terapia hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti tukemalla mikroverenkiertoa. Hoitolaite kokonaisuuksia ovat BEMER® Evo, johon lisälaitteena Light yksiköt ihonhoitoon, sekä hevosille BEMER® Horse Set.

Kotikäyttöön

Uusinta terveysteknologiaa kotiisi

Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito on jokaiselle tulevaisuudessa entistä tärkeämpää.

Heikentyneen mikroverenkierron seurauksia saattavat olla mm. unettomuus, stressi ja epämääräiset kivut. Käyttämällä BEMER®-terapiaa 2 x päivässä 8 min voit saavuttaa merkittäviä hyötyjä koko elimistöllesi.

 

BEMER® -laitteiden ainutlaatuinen signaali parantaa heikentynyttä pumppausliikettä pienissä ja erittäin pienissä verisuonissa. Sen avulla verenkiertosi jakautuu paremmin ja solusi saavat tarvitsemansa ravintoaineet ja hapen. Näin koko kehosi aineenvaihdunta paranee ja kuonanpoisto tehostuu.

 

Jos harkitset BEMER®-laitteen ostamista, autan sinua mielelläni sopivimman laitteen valinnassa. Perehdytän sinut täydellisesti laitteen käyttöön, etkä jää oston jälkeenkään yksin. Palveluuni kuuluvat maksuton tuki ja seuranta, myös etänä.

 

Ennen verkkokauppaostoa suosittelen olemaan yhteydessä minuun, BEMER®-ammattilaiseen. Tällöin varmistamme sinulle parhaimman terapiakokemuksen.

Hinnat

Bemer myyntihinnat alk. 77€ / kk

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tulla Bemer verisuoniterapialaitteen tyytyväiseksi omistajaksi: ostamalla laitteen sitomattoman 8 viikon testijakson jälkeen tai heti ilman testijaksoa. 

Molemmissa tapauksissa opastan ja neuvon sinua henkilökohtaisesti valitsemaan oikean laitteen ja saamaan siitä parhaimman terapiakokemuksen irti. Opastus on maksutonta laitteen testaajille ja tilaajille. 

Laitteilla on 3 vuoden takuu. Hintaan kuuluu aina maksuton Bemer hoitoneuvonnan tuki. 

8 viikon testijakson hinta hyvitetään laitteen ostohinnasta, jos päätät ostaa laitteen testin päätyttyä. Hintoihin lisätään toimitusmaksu 99,00 €, jota ei hyvitetä ostohinnasta tekstijakson päätyttyä. 

Verkkokauppaostoissa on mahdollista valita Bemer Flex Pay 3 kk / 12 kk osamaksu. Kysy myös muita rahoitusvaihtoehtoja kauttani!

Ajantasaiset tuotetiedot ja hinnat näet verkkokaupasta. 

Epävarma ostosta?

Kauttani voit myös saada edullisen vuokralaitteen kotiisi toimitettuna. Vuokralaitteen hintaa ei ole mahdollista hyvittää myöhemmin laitteen ostohinnasta. Vuokraan Bemer Classic 55 € / viikko, Bemer Pro 65€ / vko Bemer Evo 80€ / vko. Suosituksena on 4 - 8 viikon vuokraus, jotta elimistösi ehtii hyötyä terapiasta. Useammasta viikosta alennusta!

bottom of page