top of page
bemer-laite-vuokraus-kotiin.jpg

Bemer-laitteiden vuokraus

Bemer laitteiden vuokraus sopii erinomaisesti elämäntilanteisiin, joissa kaipaat lisätukea toipumisen ajaksi tai varmistusta laitteen sopivuudesta itsellesi ennen ostopäätöstä. Kauttani voit vuokrata Bemer-laitteen myös hevoselle!

Huomioi, että yritykseni tarjoaa vuokralaitteita rajoitetusti!

bemer-evo-spot-terapialaite.png
Bemer Evo verisuoniterapian digitaalinen näyttö yöpöydällä. Etualalla ihminen, joka pitää pyöreää hoitopäätä vasten rintakehää.

Mikä on Bemer-laite?

Bemer laitteet perustuvat maailman laajuisiin patentoituihin terveysteknologian innovaatioihin. Niiden toiminta täyttää lääketieteelliset kriteerit ja ne ovat myynnissä jo yli 30 maassa.

BEMER -terapia hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti tukemalla mikroverenkiertoa. Vain 2 x 8 minuuttia päivässä riittää tukemaan hyvinvointiasi! Hoitolaite kokonaisuuksia ovat uusin BEMER Evo, johon lisälaitteena Light yksiköt ihonhoitoon, sekä hevosille BEMER Horse Set. Kauttani vuokrattavissa myös Bemerin aikaisemmat mallit Classic ja Pro. 

Kotikäyttöön

Vuokraa innovatiivista terveysteknologiaa kotiisi!

Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito on jokaiselle tulevaisuudessa entistä tärkeämpää.

Heikentyneen mikroverenkierron seurauksia saattavat olla mm. unettomuus, stressi ja epämääräiset kivut. Käyttämällä BEMER-terapiaa

2 x päivässä 8 min voit saavuttaa merkittäviä hyötyjä koko elimistöllesi pidemmällä käyttövälillä.

 

BEMER-laitteiden ainutlaatuinen signaali parantaa heikentynyttä pumppausliikettä pienissä ja erittäin pienissä verisuonissa. Sen avulla verenkiertosi jakautuu paremmin ja solusi saavat tarvitsemansa ravintoaineet ja hapen. Näin koko kehosi aineenvaihdunta paranee ja kuonanpoisto tehostuu.

 

Jos harkitset BEMER-laitteen vuokraamista, autan sinua mielelläni sopivimman laitteen valinnassa, sekä määrittelemään riittävän vuokrausajan.  Valittavat vuokrausajat ovat viikosta 8 viikkoon. Paremmat tulokset saadaan pidemmällä käyttöajalla.

Vuokrattavat Bemer-laitteet

bemer-horse-set-laite.jpg

Vuokrattavat laitteet

Horse set hevosille

Bemer Horse-Set sisältää hoitoloimen ja 2kpl jalkahoitoyksikköä. Lisäosana on erikseen vuokrattavissa kaulahoitoyksikkö. Hoitoyksiköitä voidaan käyttää yhtä aikaa. Horse set:ssä on 3 hoito-ohjelmaa: 5, 10, 15 min ja  3 paikallishoitotasoa. Ohjausyksiköt ovat ladattavia ja toimivat ilman virtajohtoa. 

Bemer vuokraus hinnat kotikäyttöön

bemer-terveysteknologia-myynti-tuula-saarela.png

1 viikko

Sopivuuden testaus

Bemer Classic 55€

Bemer Pro 65€

Bemer Evo 80€

Bemer Evo + Beauty Pack 90€

4 viikkoa

Tukihoito, pienet vammat

Bemer Classic 200€

Bemer Pro 240€

Bemer Evo 300€

Bemer Evo + Beauty Pack 330€

8 viikkoa

Kiputilat ja toipuminen

Bemer Classic 380€

Bemer Pro 460€

Bemer Evo 560€

Bemer Evo + Beauty Pack 620€

Bemer-horse-set.jpg

Bemer vuokraus hinnat hevosille

Bemer Horse set:

  • 1 viikko 90€ (+ kaulahoitoyksikkö 60€)

  • 2 viikkoa 160€ (+ kaulahoitoyksikkö 100€)

  • 3 viikkoa 230€ (+ kaulahoitoyksikkö 160€)

  • 4 viikkoa 280€ (+ kaulahoitoyksikkö 200€)

  • 8 viikkoa 560€ (+ kaulahoitoyksikkö 380€)

Voiko laitevuokraa jatkaa tai ostaa laitteen omaksi?

Voit jatkaa laitevuokrausta niin monta viikkoa kuin haluat, viikkovuokrauksen hinnoilla. Bemer Evo ja Horse set -laitteet ovat ostettavissa Bemeriltä myös omiksi uutena. Bemer edustajana autan sinua mielelläni myös laitteen ostossa.

Jäikö kysyttävää?

Kun olet kiinnostunut Bemer-laitteen vuokrauksesta, mutta pohdit sen sopivuutta, ole rohkeasti yhteydessä minuun, Bemer-edustajaan. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

bottom of page