top of page
Energiahoito-bodymind-energy-balancing-method-tuula-saarela.jpg

Energiahoito
Bodymind Energy Balancing Method

Vahvistavaa energiahoitoa ihmisille ja eläimille.

Energiahoitoni ovat lempeitä, rauhoittavia ja rentouttavia. Ne sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ne tarjoavat kokonaisvaltaista apua moniin fyysisiin ja psyykkisiin vaivoihin, kuten stressiin, unettomuuteen, kipuihin ja ahdistukseen. Energiahoito auttaa vahvistamaan kehon omaa energiakenttää ja siten ehkäisemään tulevia epätasapainoja.

 

Opiskelen energiahoitajaksi tällä hetkellä, joten minulta voit varata ajan energiahoitoon harjoittelija hinnoilla.

bodymind-energy-balancing-method-energiahoito-tuula-saarela.jpg

BodyMind Energy Balancing Method

Energiahoitomuoto

Energiahoito perustuu parasympaattiseen hermostoon kertyneiden tukosten aukaisuun. Energiahoidoilla viitataan yleensä (mutta ei aina) tekniikoihin, joissa hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän energiajärjestelmän kautta. Body Mind Energy Balancing Method on Suomen Energiahoitajien kehittämä menetelmä.

Tuula Saarela - Energiahoitajasi

Energiahoito tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan kehon ja mielen hyvinvointiin. Kiinnostukseni syventää tietoa energian merkityksestä kehon hoidossa on ollut olemassa siitä lähtien kun sain nähdä homeopatian vaikutukset terveyden hoidossa itselläni, läheisilläni ja eläimillä. Homeopatia on osaltaan myös energiahoitoa, sillä sen vaikutus ei perustu kemialliseen vaikutukseen, kuten lääkkeillä. Suomen Energiahoitajien kursseilla olen päässyt syventymään tietoa ja taitoa siitä miten energiahoito vaikuttaa autonomisen hermoston kautta. 

Koulutukseni energiahoidoista

2024 -

Energiakehon hoito
Suomen Energiahoitajat

Energiakehon kurssi on osa Energiahoitajan kurssikokonaisuutta, kurssi alkoi tammikuussa 2024. Energiahoito vaikuttaa kehoon energiakentän ja chakrojen kautta. Chakrojen tukkoisuus estää energian tasaisen virtauksen kehossa. Hoidolla pyritään poistamaan tätä tukkoisuutta.

2023

Fyysisenkehon hoito
Suomen Energiahoitajat

Fyysisen kehon kurssi on osa Energiahoitajan kurssikokonaisuutta, kurssi valmistui joulukuussa. Fyysisen kehon hoidossa käydään läpi koko keho ja mahdolliset asentovirheet, kuten erimittaiset jalat, lantion ja lonkan virheasennot, kallon luut sekä selkäranka. Asentovirheet mitataan ja korjataan.

Ota yhteyttä!

Tuula Saarela

Turuntie 1132, 31520 Pirkäjärvi

Puhelin: 0407790125

Kiitos viestistäsi!

bottom of page