top of page
bemer-hoito-edustaja-tuula-saarela.jpg

Verenkiertoelimistön hoito Bemer-terapialla - Hoidaitseasi auttaa sinua ikääntymään terveenä ja energisenä

Olen Tuula Saarela ja edustan Bemer-terapiaa yrityksessäni Hoidaitseasi.

Palveluni on suunnattu hyvinvoinnista ja terveyden edistämisestä kiinnostuneille, jotka etsivät luontaisia hoitokeinoja, joilla ylläpitää kokonaisvaltaista terveyttä ikääntyessä.

Bemer terapia laitteen digitaalinen näyttö yöpöydälle asetettuna sängyn vieressä.

Bemer-terapian hyödyt:
Paranna verenkiertoa ja edistä elimistön luonnollisia parantumisprosesseja

Bemer-terapia on terveysteknologinen hoitomuoto, joka parantaa verenkiertoa ja edistää elimistön luonnollisia parantumisprosesseja. Hoitoalusta ja sen digitaalinen yksikkö ovat helppokäyttöisiä. Alusta voidaan sijoittaa kotona mm. sänkyyn tai nojatuoliin. Bemer-terapia mahdollistaa vaivattoman hyvinvointirutiinin luomisen arkeen ilman monimutkaisia elintaparemontteja. Säännöllisten lyhyiden hoitojen avulla voidaan saavuttaa pidemmällä aikavälillä monia hyötyjä, kuten parempi unenlaatu, lisääntynyt energiataso ja parempi vastustuskyky stressiä vastaan.

Henkilökohtaista ohjausta Bemer-terapian käyttöön kotona

Sitoudun henkilökohtaisesti auttamaan jokaista asiakastani saamaan parhaimman hyödyn Bemer-terapiasta. Olen itse aktiivinen eläkeläinen ja osa-aikainen yrittäjä, joka on saanut jo kuuden vuoden ajan nauttia Bemer-terapian antamasta energisyydestä, laadukkaasta unesta ja kivuttomasta elämästä. Nyt haluankin auttaa muita keski-iän ylittäneitä saavuttamaan saman.

 

Tarjoan yksilöllisiä hoitosuosituksia ja henkilökohtaista neuvontaa, jotta jokainen asiakkaani löytää juuri heille sopivan hoito-ohjelman Bemer-terapian avulla. Haluan auttaa asiakkaitani hyödyntämään Bemer-terapiaa kotonaan, jotta he voivat saavuttaa paremman terveyden ja hyvinvoinnin luontaisesti, ilman lääkkeitä.

Nainen käyttää Bemer laitetta makaamalla Bemer terapiamaton päällä sängyllä. Bemer laitteen digitaalinen näyttö yöpöydällä sängyn vieressä.

Bemer-laitteen vuokraus

Helppo tapa kokeilla terveyshyötyjä!

Kauttani voit helposti ja vaivattomasti kokeilla Bemer-laitetta kotona, sillä yritykseni tarjoaa edullista kuukausivuokrausta. Vuokraus on loistava vaihtoehto, jos et halua ostaa omaa laitetta tai haluat kokeilla sitä ennen ostopäätöstä. Näin voit kokea Bemer-laitteen terveyshyödyt omassa kodissasi ja tehdä harkitun päätöksen sen hankinnasta.

Ota yhteyttä
Tuula Saarela kasvokuva. Bemer edustaja Somero.

Bemer-terapia
Paranna terveyttäsi aloittamalla hoito-ohjelma nyt!

Jos olet kiinnostunut Bemer-terapiasta tai haluat lisätietoa palveluistani, ole hyvä ja ota yhteyttä minuun. Kauttani voit aloittaa Bemer-terapian mm. edullisella vuokrahinnalla. Opastan henkilökohtaisesti, miten Bemer-terapia voi auttaa sinua saavuttamaan paremman terveyden.

Olen innoissani siitä, että saan auttaa sinua löytämään oman polkusi kohti parempaa hyvinvointia!

 

Terveisin Tuula Saarela / Hoidaitseasi

Bemer-edustaja

Soita tai lähetä viesti:

0407790125

Bemer terapia laitteen digitaalinen näyttö keittiön pöydällä. Vieressä kulho keltaisia hedelmiä, croisantti lautasella ja pieni kahvikuppi.

Puhelinnumero

Sähköposti

Seuraa somessa!

  • Hoidaitseasi - Tuula Saarela - Facebook-sivu
  • Tuula Saarela - LinkedIn - profiili
  • Hoidaitseasi - Tuula Saarela - Instagram tili
bottom of page