top of page

Hoidaitseasi

Tuula Saarela / Bemer liiketoimintakumppani

Perustin Hoidaitseasi yritykseni 2018 tukeakseni heitä, jotka ovat valmiita tekemään hyviä päätöksiä oman terveytensä edistämiseksi.

Monien sairauksien jälkeen terveys ei ole minulle itsestään selvyys. Omasta hyvinvoinnista on otettava itse vastuu, jokainen tietää itse miten parhaiten voi pysyä hyvässä kunnossa.

Hyvinvointia tukevalla Bemer-verisuoniterapialla se on mahdollista.

Olen vuosimallia - 58, 3 lapsen äiti sekä 6 lapsenlapsen mami. Asun Somerolla Varsinais-Suomessa. Avomiehen lisäksi perheeseeni kuuluu 3 vuotias bullmastiffi Saaga, jonka kanssa harrastan vapaaehtoisen pelastuspalvelun pelastuskoiratoimintaa.

Peruskoulutukseltani olen vaatetusteknikko ja toiminut vaatetusalan yrittäjänä. Tämän ohessa opiskelin kasvatustiedettä Oulun Yliopistossa (cumlaude) ja homeopatiaa Suomen Homeopatian Akatemiassa 3 vuoden ajan.

 

Vuodesta 1989 alkaen olen ollut Suomen Postin palveluksessa monenlaisissa tehtävissä, viimeisimmät 13 vuotta suunnittelijana. Johtamistaidon Opiston Kansainvälisen Johtamisen ammattitutkinnon suoritin 2004. Tasavallan Presidentin myöntämän Suomen Valkoisenruusun ritarikunnan 1 luokan mitalin kultaristein sain Itsenäisyyspäivänä 2019. 

 

Vaikka olen jo 65 vuotias, on hienoa, kun voin kertoa eläväni täysin lääkkeetöntä ja kivutonta elämää. Kuntoni on parempi kuin mitä se kaikkien sairauksien keskellä oli 25 vuotiaana ja pitkään sen jälkeenkin.

Onneksi 6 vuotta sitten löysin Bemer-terapian ja sen jälkeen olen tuntenut saaneeni uuden kivuttoman elämän.

bottom of page