top of page
  • Writer's pictureTuula Saarela

Reikihoitaja Senja Savinin Bemer-kokemukset


Bemer evo laitteen ohjausyksikkö mustalla yöpöydällä sängyn vieressä. Taustalla näkyy pehmustettu sängyn pääty, tyyny ja vaaleanharmaa Bemer hoitoalusta levitettynä sängylle patjan päälle.

Bemer-laite ja Senjan positiiviset kokemukset


Vuonna 2022 reikihoitaja Senja Savin päätti kokeilla Bemer-laitetta. Hän vuokrasi laitteen kotiin muutamaksi viikoksi ja huomasi nopeasti positiivisia muutoksia: jalkojen turvotus väheni ja hartioiden jännitys helpotti. Pitkän harkinnan jälkeen vuoden 2023 joulukuussa, hän päätti hankkia oman Bemer Evo:n. Vaikka Bemer:n hinta tuntui suurelta summalta, niin uusien rahoitusvaihtoehtojen ansiosta Bemer-laite oli mahdollista maksaa pienemmissä erissä.


Senjan kokemukset Bemer-hoidostaReikihoitaja Senja Savin, kasvokuva.
Reikihoitaja Senja Savin

”Raskaat jalat ovat nykyisin kevyet jalat.” Senja kertoo kokemuksistaan

Senja hankki Bemer-laitteen kanssa samaan aikaan tukisukat, mutta ei ole tarvinnut niitä kertaakaan. Toisessa jalassa oleva arpikudoksen alla ollut kova patti alkoi pienentyä säännöllisen Bemer-laitteen käytön myötä. Niska- ja hartia-alueen kipuihin Bemer-laite on auttanut merkittävästi. Aiemmin Senja joutui ottamaan usein särkylääkkeitä, mutta nyt kipu hoituu hyvin Bemerin paikallishoidolla, joko Bemer Spot:lla tai vyöllä (Bemer Pad). Senja kertoo että, kivut ovat vähentyneet ja helpottaneet huomattavasti. Aamulla sängystä nouseminen on nyt merkittävästi helpompaa. Olo on virkeä sekä energinen heti aamusta asti.


Bemer-laite ja fibromyalgia


Senjalla on diagnosoitu fibromyalgia, joka on vaivannut vuosia epämääräisinä särkyinä ympäri kehoa. Bemer-laitteen käytön myötä, nyt kuuden kuukauden jälkeen, fibromyalgian oireet ovat selkeästi lieventyneet. Bemer kokemukset ovat olleet positiivinen yllätys.


Reikihoidon vaikutukset ja rentoutumisen merkitys


Senja on tehnyt reikihoitoja kohta kuusi vuotta ja toteaa, että Bemer-laitteen käyttö tehostaa reikihoidon vaikutusta, koska molemmat rentouttavat kehoa ja vilkastuttavat verenkiertoa.


"Bemer-hoito tehostaa reikihoidon vaikutuksia" Senja toteaa

Senja kertoo että, reikihoito perustuu universaalin energian välittämiseen kehoon, mikä auttaa rentoutumaan, lievittämään stressiä ja edistämään kehon luonnollista paranemista. Rentoutuminen on tärkeää, koska se vähentää kehon stressitasoja ja mahdollistaa energian vapaan virtaamisen. Tämä parantaa solujen aineenvaihduntaa ja tukee kehon korjausprosesseja.


Senja on havainnut että, kun käyttää Bemer-laitetta reikihoidon rinnalla, vaikutukset tehostuvat entisestään. Bemer-laite parantaa mikroverenkiertoa, mikä tarkoittaa, että kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita samalla kun kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Tämä luo optimaaliset olosuhteet reikihoidolle, koska keho on paremmin vastaanottavainen energian virtaamiselle ja paranemiselle. Säännöllinen Bemer-laitteen käyttö voi nopeuttaa paranemisprosessia, vähentää tulehdusta ja lisätä yleistä hyvinvointia.


Bemer-hoidon säännöllisyyden merkitys


Senja on kokeillut, mitä tapahtuu, jos hän pitää taukoa Bemer-hoidosta. Tällöin jo muutaman päivän jälkeen kehoon palaa raskas ja väsynyt olo. Onneksi tämä olo poistuu nopeasti, kun hän aloittaa uudelleen perushoidon kahdesti päivässä, 8 minuuttia kerrallaan. Hoitoalusta on sängyssä aluslakanan alla, ja Bemer-keskusyksikkö on yöpöydällä. Perushoidot hän ottaa illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla ennen ylösnousemista.


Senjan mielestä jokaisen pitäisi hoitaa hyvinvointiaan ja kokeilla Bemer-laitetta.

Mikäli haluat kuulla lisää reikihoidosta tai Senjan kokemuksista, hänet tavoittaa numerosta parhaiten sähköpostitse savin.senja@gmail.comKiinnostuitko Bemer-terapiasta?

Kauttani voit vuokrata Bemer-laitteen kotiisi edullisella kuukausihinnalla!Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page