top of page
  • Writer's pictureTuula Saarela

Bemer-laite: elinvoimaa lääkkeettömästi ilman sivuvaikutuksia

Päivitetty: 17. maalisk.


Bemer-laitteen hoitoalusta sängyssä. Nainen makaa hoitoalustan päällä. Taustalla yöpöydällä Bemer-hoitoyksikkö.
Bemer-laite, hoitoa omassa sängyssä nukkumisen aikana.

Elämässä voimme kohdata monenlaisia haasteita ja stressitekijöitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti hyvinvointiimme. On tärkeää löytää tasapaino ja kestävä tapa ylläpitää elinvoimaa, jotta voimme nauttia täysipainoisesta elämästä.

Onneksi on olemassa monia luonnollisia keinoja elinvoiman parantamiseksi, ilman haitallisia sivuvaikutuksia, ja yksi tehokkaista menetelmistä on Bemer-laite.


Mikä on Bemer-laite?


Bemer-laite on innovatiivinen ja ei-invasiivinen terapiaväline, joka pystyy parantamaan kehon mikroverenkiertoa. Sen toiminta perustuu patentoituun Bemer® signaaliin, joka vaikuttaa verenkierron tehostumiseen ja solujen terveeseen aineenvaihduntaan ja joka käyttää apuna matalataajuista magneettikenttää. Laite on suunniteltu tukemaan kehon omia luonnollisia paranemismekanismeja ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Katso miten verenkierto paranee Bemer-hoidon aikana tältä videolta.


Minne Bemer-laite kotona sijoitetaan?


Koko kehon hoitoon tarkoitetut Bemer-laitteen hoitoalustat on helppo asentaa sänkyyn tai vaikka tuolille, ohjainyksikön läheisyyteen. Lisäksi pakettiin kuuluu myös paikallishoitoon tarkoitetut Bemer-laitteet, joita voit käyttää missä vain, kunhan laite on yhdistetty ohjainyksikköön. Päivittäisiksi hoidoiksi riittää 2 x 8 min.


Bemer-laite Evo:oon kuuluvat osat kuvattuna. Koko vartalon hoitoon tarkoitetut alustat sekä paikallishoitoyksiköt.
Bemer-laite Evo sisältää koko kehon hoitoon tarvittavat yksiköt.Miksi mikroverenkierron terveys on tärkeää elinvoiman ylläpidossa?


Mikroverenkierto on elimistön soluille välttämätön prosessi, joka huolehtii hapen, ravinteiden ja hormonien kuljetuksesta soluihin ja kuona-aineiden poistumisesta pois. Kun mikroverenkierto on tehokasta, solut voivat toimia optimaalisesti ja keho pystyy puolustautumaan paremmin sairauksia vastaan.


Miten Bemer-laite vaikuttaa elinvoimaan?


Bemer-laite on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi elinvoiman vahvistamisessa monin tavoin.

  1. Sen positiivinen vaikutus mikroverenkiertoon auttaa lisäämään solujen hapensaantia ja ravinteiden saantia, jolloin solujen aineenvaihdunta tehostuu. Tämä johtaa energiatason nousuun ja parantaa kehon kykyä palautua fyysisestä ja henkisestä rasituksesta.

  2. Bemer-laite auttaa lievittämään stressiä ja parantamaan unen laatua. Stressin vähentyessä keho voi paremmin keskittyä elinvoiman ylläpitämiseen, ja hyvä uni edesauttaa kehon palautumista ja uusiutumista.


Kenelle Bemer-laite soveltuu käyttöön?


Bemerlaitteen käyttö on turvallista ja sen käyttöön ei liity lainkaan haitallisia sivuvaikutuksia. Se soveltuu eri ikäryhmille ja sitä voidaan käyttää yhdessä muiden terveyttä edistävien toimenpiteiden kanssa. Soveltuvuudesta kysy lisää minulta!


Elinvoiman vahvistaminen luonnollisesti ja ilman haitallisia sivuvaikutuksia on tavoite, jota moni meistä tavoittelee.

Mitä tuloksia Bemer-laitteen käytöllä voi saavuttaa?


Bemer-laite tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan parantaa mikroverenkiertoa, joka on avainasemassa solujen toiminnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Säännöllinen Bemer-terapia voi auttaa lisäämään energiatasoa, vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua.


Kokeile Bemer-laitetta ja huomaa itse sen positiiviset vaikutukset elinvoimaasi!
Bemer Evo hoitoalusta tuolilla hoitoyksikkö vieressä pöydällä.
Bemer-laitteen hoitoalustan voi sijoittaa mm. tuoliin tai sohvalle. Työpäiviin tai rentoutumiseen.


Lähteet: Klopp, R. C., Niemer, W., & Schulz, J. (2013). Pikkuvaltimoiden spontaanin vasomotion-liikkeen fysikaalisen stimuloinnin vaikutukset eri-ikäisten kuntoutujien hoidossa. Journal of Complementary and Integrative Medicine, 10(Suppl), S15-S22. // 2 Bohn, W., Hess, L., & Burger, R. (2013). The effects of the ”physical BEMER® vascular therapy”, a method for the physical stimulation of the vasomotion of precapillary microvessels in case of impaired microcirculation, on sleep, pain and quality of life of patients with different clinical pictures on the basis of three scientifically validated scales. Journal of Complementary and Integrative Medicine, 10(Suppl), S5-S12. // 6 Schmidt, R. F., Lang, F., & Heckmann, M. (Eds.). (2011). Physiologie des Menschen: mit Pathophysiologie. Springer-Verlag, S768 // 8 Gyulai, F., et al. (2015). ”BEMER Therapy Combined with Physiotherapy in Patients with Musculoskeletal Diseases: A Randomised, Controlled Double Blind Follow-Up Pilot Study.” Evid Based Complement Alternat Med 2015: 245742. // 9 Spodaryk, K. (2002). The effect of extremely weak pulsed electromagnetic field treatments upon signs and symptoms of delayed onset of muscle soreness; a placebo controlled clinical double blind study. Medicina Sportiva, 6(2), E19-E26. // 10 Fehr, C. M., G. McEwen and C. Robinson (2022). ”The Effects of “Physical BEMER((R)) Vascular Therapy” on Work Performed During Repeated Wingate Sprints.” Res Q Exerc Sport: 1-6. // 14 Bundesverband für Gesundheitsinformation und Verbraucherschutz, 2018, S. 9

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page