top of page
  • Writer's pictureTuula Saarela

Kipu kuriin Bemer-terapialla - Lääkkeetön kivunhoito kokemus

Päivitetty: 13. elok. 2023


Kivunhoitoon suositellaan käyttämään Bemer-paikallishoitoon tarkoitettua Spot:a
Kivunhoito Bemer-terapian paikallishoitolaitteella

Nopea apu kivunhoitoon ja paranemiseen BEMER-terapian avulla


Haluaisin jakaa kanssasi kokemuksiani BEMER-terapiasta ja kertoa, miksi suosittelen sitä kaikille kivusta kärsiville sekä hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille.


Kun olkavarteni murtui vakavasti vuonna 2018, päätin kokeilla BEMER hoitoa. Vaativan leikkauksen jälkeen tiesin, että kuntoutuminen tulisi olemaan pitkä prosessi. Kipu leikkauksen jälkeen oli voimakasta ja minulle oli määrätty vahva lääkitys kivunhoitoon, jonka seurauksena tunsin voimakasta huonovointisuutta.


Röntgenkuva olkavarren leikkauksen jälkeen
Olkavarren murtuman korjaus

Minulla oli onni siinä mielessä, että minulla oli jo BEMER-laite kotona, koska mieheni oli käyttänyt sitä jo pitkään melanoomaleikkauksensa jälkeiseen toipumiseensa. Hän oli kokenut laitteesta hyötyä leikkauksista toipumisessaan ja huomannut energisemmän olon sekä yöllisten hengityskatkosten loppumisen.


Aluksi aloitin BEMER kivun hoidon paikallishoidolla kipualueelle, mutta särky ei ottanut helpottuakseen. Tässä vaiheessa minut ohjattiin työterveyden fysioterapeutin luokse, joka suositteli BEMER-laitteen käyttöä koko kehon hoitoon, paikallishoidon lisäksi. Hän opasti minua käyttämään hoitoalustaa aamuin illoin.


BEMER-hoito auttoi kivunhoitoon sekä toipumisessa nopeasti ja ilman sivuvaikutuksia

Kivunhoito koko kehon Bemer-hoitoalustalla, rentouttaa ja parantaa verenkiertoa
Kivunhoito koko kehon Bemer-hoitoalustalla

Yllätyksekseni kahden päivän kuluttua huomasin, että säryt olivat lieventyneet merkittävästi, ja pystyin jopa lopettamaan kivunhoitoon määrättyjen kipulääkkeiden käytön. Tämä oli huikea helpotus, ja olin todella iloinen. Käteni palautui hyvään toimintakuntoon vain kolmessa kuukaudessa, mikä hämmästytti lääkäreitä. He eivät olleet odottaneet parantumisen tapahtuvan niin nopeasti. Totta puhuen, minäkin olen todella tyytyväinen, koska käsi ei ole enää rajoittanut tekemisiäni vuoden 2018 kevään jälkeen.


BEMER ahkerassa käytössä itselläni ja sukulaisillani


Koska BEMER-terapia teki minuun nopeasti hyvän vaikutuksen, niin siksi päätin hankkia toisen hoitoalustan kotiin talvella 2018. Näin sekä minä että mieheni olemme voineet ottaa Bemer-hoidot illalla ja aamulla sängyssämme yhtä aikaa. Päätimme pitää yöohjelman päällä joka yö. Tämä päätös osoittautui erinomaiseksi, sillä unemme parani merkittävästi, ja aamuisin heräämme virkeinä ja hyvin levänneinä. Olemme myös seuranneet unenlaatuamme aktiivirannekkeiden avulla ja se on näyttänyt hyvältä. Tämä näkyy myös energisenä ja pirteänä olona aamusta alkaen. Parantunut unenlaatu saattaa vaikuttaa positiiviisesti myös kroonisen kivun hoitoon.


Koska olen vakuuttunut BEMER-terapian hyödyistä, päätin hankkia laitteistot myös lapsilleni ja heidän perheilleen. He ovat ottaneet laitteet ahkerasti käyttöönsä päivittäin. Jokaisessa perheessä on havaittu hyötyjä parantuneen verenkierron myötä. Esimerkiksi lasten poissaolot koulusta ovat vähentyneet, sillä heidän vastustuskykynsä on vahvistunut myös vanhempien stressitasot ovat laskeneet, Lisäksi tyttäreni hevosen Bemer-loimi on osoittautunut korvaamattoman hyväksi ja helpoksi tavaksi hoitaa hevosen yleiskuntoa vakavan virtsakiviongelman jälkeen.Bemer-hoitopatja sängyssä kivunhoitoon ja parantamaan unenlaatua sekä verenkiertoa
Bemer-patja, kivunhoito ja unenlaadun parantaminen
Suosittelen kokeilemaan Bemer-terapiaa kivun hoitoon

Vaikka täytän kohta 64 vuotta, olen erittäin tyytyväinen omaan olooni ja vakuuttunut BEMER-hoidon hyödyistä. Omien ja perheeni monien kokemusten perusteella suosittelen BEMER-terapian kokeilua kaikille. Erityisesti kroonisen kivun hoitoon lääkkeettömänä vaihtoehtona ja ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Bemer-terapia on helppo ja tehokas tapa edistää hyvinvointia ja terveyttä niin itselle kuin läheisillekin.


Toivottavasti tämä tarina omasta kokemuksestani Bemer-terapian tuomasta avusta inspiroi sinua tutustumaan siihen lähemmin. Muista, että jokainen keho on yksilöllinen, joten tulokset voivat vaihdella henkilökohtaisesti. Kuitenkin ilman omakohtaisia kokemuksia nopeasta paranemisesta, en haluaisi suositella Bemer-terapiaa muille hyvinvoinnista, kivuttomasta elämästä ja terveydestä kiinnostuneille.

Pitäisi aina muistaa, että kipu on merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa. Verenkiertoa parantamalla parannamme omaa vastustuskykyämme, annamme elimistölle mahdollisuuden aloittaa oma paranemisprosessinsa kohti kivutonta elämää.


Pidä huolta itsestäsi ja pyri löytämään juuri sinulle sopivia tapoja edistää hyvinvointiasi!

Kivunhoito ei ole helppoa ja siihen löytyy monia lääkkeettömiä vaihtoehtoja, yksilöinä reagoimme kivunhoitoon kuten kipuunkin eri tavoin.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page