top of page
 • Writer's pictureTuula Saarela

Unettomuus hoito löytyi BEMER-uniohjelmasta

Päivitetty: 22. toukok.


Lääkkeetön apu unettomuuteen blogiartikkelin kuva. Apua unettomuuteen Bemer-uniohjelmasta.


Oletko jo aamulla väsynyt, haluton ja pahantuulinen? Vaivaako unettomuus? Riittävä ja laadukas uni on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka auttaa pysymään virkeänä ja elinvoimaisena. Unettomuuden hoito voi toisinaan olla vaikeaa, johon nykyaikainen terveysteknologia voi tuoda helpotusta.


Mitä unettomuus aiheuttaa?


Unettomuus oireet ilmenevät monenlaisina, ja ne aiheuttavat mm. nukahtamisen ja rentoutumisen vaikeutta. Tämä puolestaan vaikuttaa huonontavasti unen laatuun.


Unettomuus oireet:

 • Nukahtamisvaikeudet

 • Mielen rauhoittamisen vaikeus

 • Kehon rentouttamisen vaikeus

 • Nouset keskellä yötä vessaan

 • Heräily, jonka jälkeen nukahtaminen vaikeaa


Aikuinen tarvitsee unta 7–9 tuntia vuorokaudessa. Syvää unta pitää olla riittävästi, koska sen aikana kehon itseparannus aktivoituu. Unettomuus saattaakin pitkittyessään johtaa stressitilaan, joka puolestaan huonontaa immuniteettia. Huono vastustuskyky taas puolestaan altistaa sairauksille.


Unilääkkeet pidentävät mutta myös keventävät yöunta, jolloin syvän unen määrä vähenee. Unilääkkeet eivät ole onneksi välttämättömiä, koska voit vaikuttaa unesi laatuun myös lääkkeettömästi. Näistä yksi vaihtoehto on nykyaikainen terveysteknologia, BEMER-terapia.


Miten unettomuus vaikuttaa päivääsi?


Huono unenlaatu tai liian lyhyet yöunet aiheuttavat ongelmia myös hereillä ollessa. Matala vireisyys lisää energian tarvetta, jolloin piristäviä juomia voi kulua normaalia enemmän.


Unettomuuden vaikutuksia:

 • väsymys

 • stressi

 • kärsimättömyys

 • ruokahaluttomuus

 • liiallinen halu syödä epäterveellisiä ruokia (mm. sokerit).


Kun väsymys ja tehottomuus vaivaa, monelle tulee tarve juoda piristäviä juomia. Tästä seuraa noidankehä, jolloin nukkuminen saattaa huonontua entisestään. Jos taas epäilet unettomuuden johtuvan jostain sairaudesta ota yhteyttä lääkäriin.


Unettomuus-hoito kokemukseni BEMER-uniohjelmalla


Voiko unen laatuun ja määrään sitten vaikuttaa itse kotona lääkkeettömästi? Kyllä voi!


BEMER-terapian uniohjelma auttoi minut ja mieheni nukkumaan laadukkaasti.

Vaikka kaikki unettomuus hoito konstit oli kokeiltu, siitä huolimatta emme saaneet mieheni kanssa riittävästi unta. Kun kaksi väsynyttä saman katon alla yrittää selvitä arjesta, niin riita jos toinenkin siitä syntyi. Riitely lisäsi stressiä ja se taas lisäsi unettomuutta. Oravanpyörä oli valmis.


Onneksi 6 vuotta sitten päädyimme hankkimaan BEMER-laitteiston ja pääsimme kokeilemaan BEMER-uniohjelmaa. Jo muutaman kuukauden käytön jälkeen tilanne alkoi korjaantua. Olo tuntui virkeämmältä. Syvän unen laatu ja määrä näkyi myös älyrannekkeidemme tuottamassa unenlaadun raporteissamme.Bemer Evo verisuoniterapia-laitteen ohjausyksikkö yöpöydällä ja hoitoalusta sängyssä patjan päällä.
BEMER-terapia laitteen ohjausyksikkö ja hoitoalusta.

Unessa elimistö puhdistuu


Unen aikana aivot järjestelevät ja prosessoivat edellisen päivän tapahtumia ja tietotulvaa. Elimistö siivoaa kuona-aineita, tehostaa sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa, parantaa immuunipuolustusta ja erittää unen aikana tarvittavia hormoneja. Unen aikana soluvauriot korjautuvat ja hermosolujen väliset yhteydet vahvistuvat.


BEMER-uniohjelma vaikuttaa pienten mikroverisuonien toimintaa tukevasti ja mahdollistaa siten hapen ja ravinteiden kulkeutumisen solujen käyttöön, sekä kuona-aineiden poistumisen elimistöstä.Bemer Evo laitteen käyttöä unettomuus hoitona. Nainen makaa hoitoalustan päällä sängyllä. Taustalla laitteen digitaalinen näyttö yöpöydällä.
BEMER-uniohjelman käyttöä unen aikana.


BEMER-terapia tukee toimivaa verenkiertoa yön aikana


Jotta veri voisi jakautua elinten yöaikaisen tarpeen mukaan optimaalisesti, kaikkia toimintoja tukemaan tarvitaan hyvin toimiva verenkierto. Aivojen verenkierto on pidettävä yllä myös yöllä.


Unen aikana kuona-aineet poistuvat, hermosolujen väliset yhteydet muokkaantuvat ja tietoa prosessoidaan. Verenkierto painottuu unen aikana suoliston, maksan ja munuaisten alueelle, kun lihasten ja ihon verenkierto vastaavasti vähenee. BEMER:n uniohjelma tukee juuri näitä unenaikaisia verenkierron toimintoja.Nainen heräämässä. Nostaa unimaskia kasvoiltaan ja hymyilee. Taustalla Bemer Evo terapialaitteen ohjausyksikkö.
Unettomuus-hoito BEMER-uniohjelmalla auttaa sinua heräämään virkeänä ja elinvoimaisena.

Helppokäyttöinen BEMER-uniohjelma


Paina vain nappia ja patentoitu BEMER-signaali hoitaa loput. Laitteessa on mahdollista asettaa haluttu nukkumisaika minuutin tarkkuudella. Laitteessa on myös herätys toiminto.


BEMER-laitteen asennus sängyn viereen


Ohjausyksikön voit sijoittaa vaikkapa sängyn viereen yöpöydälle tai seinälle mukana tulevan kiinnitystelineen kanssa.

Hoitoalustan voit levittää sänkyyn lakanan tai ohuen petauspatjan alle ja kiinnittää virtajohdon ohjausyksikköön.Bemer Evo laitteen digitaalinen näyttö. Naisen sormi painamassa sen asetuksia. Sijoiteltu makuuhuoneeseen yöpöydälle.
BEMER-laitteen voit sijoittaa esimerkiksi yöpöydälle uniohjelman käyttöä varten.


BEMER-hoitovalikoima


Uniohjelman lisäksi koko kehoa voi hoidattaa samalla sängyssä makoillessa. Ohjausyksikköä tai hoitoalustaa ei tarvitse siirtää. Suositeltava hoidon pituus on 8 min aamulla ja illalla. Tämä aktivoi elimistön mikroverenkierron optimaaliselle tasolle koko kehossasi.


BEMER-uniohjelman kokemuksia


Yhdeksän kymmenestä koehenkilöstä sai nukuttua paremmin käyttäessään BEMER-hoitoalustaa. BEMER:in käytöllä voi olla positiivinen vaikutus stressin hallintaan. Käyttäjille tehdystä kyselystä kävi ilmi, että 90 % kaikista, jotka käyttävät BEMER-terapiaa perussuunnitelman mukaan ja uniohjelman kanssa, nukkuvat paremmin ja tuntevat hyvinvoinnin lisääntyneen.*Digitaalinen Bemer-verisuoniterapian ohjausyksikkö, jossa uniohjelma.
Bemer verisuoniterapialaitteen ohjausyksikkö*Bohn, W., Hess, L., & Burger, R. (2013). The effects of the ”physical BEMER® vascular therapy”, a method for the physical stimulation of the vasomotion of precapillary microvessels in case of impaired microcirculation, on sleep, pain and quality of life of patients with different clinical pictures on the basis of three scientifically validated scales. Journal of Complementary and Integrative Medicine, 10(Suppl), S5-S12. //


229 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page