top of page
  • Writer's pictureTuula Saarela

Bemer kokemuksia - omat kokemukset vakuuttivat

Päivitetty: 18. toukok.


Bemer kokemuksia, ihminen ottaa kohdennettua Bemer-hoitoa käteen
Bemer kokemuksia, paikallishoitoa käsivarteen helposti

Omakohtainen kokemus - Miksi kannattaa kokeilla Bemer-hoitoa?


Tässä blogitekstissä kerron omia Bemer-hoitokokemuksiani. Olkavarren murtuman hoidosta ja sen jälkeisestä paranemisesta. Sekä meillä jo yli 6 vuotta jatkuneesta säännöllisestä Bemer-terapian käytöstä.


Paha kaatuminen säikäytti


Vuonna 2018 kaatumisen seurauksena sain pahan olkavarren murtuman vasempaan käteeni. Käsi leikattiin samana päivänä, sillä olkavarsi oli kokonaan poikki ja luun päät olivat irronneet toisistaan. 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen aikana olkavarteen oli asennettava levy kyynärpäästä olkapäähän asti. Tiesin, että edessä oli pitkä toipumisaika kuntoutuksineen. Ottaen huomioon ikäni (59v.), ennuste täydellisestä paranemisesta oli huono.Murtunut olkavarsi kiinnitettiin levyllä yhteen
Bemer kokemuksia Murtuneen olkavarren korjaus

Bemer-hoitoa särkyjen lievittämiseksi


Leikkauksen jälkeen kädessä oli voimakasta särkyä, johon vahvat kipulääkkeetkään eivät tuoneet helpotusta. Aluksi käytin Bemer-laitetta paikallishoitona (B.SPOT) suoraan kipualueelle, mutta särky ei ottanut helpottaakseen. Onneksi työterveyslääkäri suositteli minulle fysioterapeuttia, jolla oli paljon Bemer kokemuksia asiakastyössään. Hän opasti minua Bemer-hoidon päivittäisessä käytössä sekä koko keholle että kipualueelle.


Oikein tehdyn Bemer-terapian paikallishoidon ja koko kehon hoidon seuraukset alkoivat näkyä muutamassa päivässä.

Nopea toipuminen yllätti


Yllättävän nopeasti, vain kahdessa päivässä, huomasin merkittävää helpotusta särkyyn. Se oli käännekohta, joka mahdollisti kipulääkkeiden käytön lopettamisen. Oma Bemer kokemukseni vahvisti minulle hoidon tehokkuuden voimakkaan särkyni helpottaessa ja antoi toivoa nopeasta toipumisesta.


Lääkärit hämmästyivät kontrollikäynnillä Bemer kokemuksiani ja nopeaa toipumista


Kontrollikäynnillä lääkärit olivat hämmästyneitä täydellisestä paranemisestani. Bemer-hoidon avulla, olkavarsimurtumani oli luutunut kokonaan ja käsi palautunut hyvään toimintakuntoon odotettua nopeammin, myös liikeradat olivat palautuneet normaaleiksi. Bemer-hoito ei ainoastaan tarjonnut hetkellistä helpotusta vaan edisti kehon luonnollista paranemisprosessia, auttaen minua palaamaan normaaliin arkeen nopeammin. Tämä vahvisti uskoani Bemer-hoidon tehokkuuteen ja sen positiivisiin vaikutuksiin toipumiseni tukena.Bemer kokemuksia kahdelle yhtä aikaa. Mies ja nainen ottavat Bemerhoitoa sängyssä.
Bemer kokemuksia kahdelle yhtä aikaa.

Bemer kokemuksia jo yli 6 vuotta


Olemme käyttäneet mieheni kanssa Bemer-terapiaa päivittäin yli 6 vuoden ajan ja kokemuksemme on vakuuttanut meidät jatkamaan hoitoa. Aamulla ja illalla tehdyt 8 minuutin Bemer-hoidot ovat parantaneet merkittävästi vireystilaamme, unenlaatuamme ja palautumistamme. Erityisesti mieheni yölliset hengityskatkokset ovat loppuneet Bemer-hoidon ansiosta. Nämä pitkäaikaiset positiiviset vaikutukset ovat vahvistaneet Bemer-terapian merkitystä päivittäisessä hyvinvoinnissamme ja lisänneet hyviä Bemer kokemuksiamme terveyden ylläpitämisestä terveysteknologian avulla.

Jatkamme hoitoa, koska se on osoittautunut luotettavaksi ja helpoksi tavaksi ylläpitää terveyttämme ja parantaa elämänlaatuamme.


Bemer-hoitoalusta sängyssä ja ohjausyksikkö yöpöydällä
Bemer-hoitoalusta sängyssä ja ohjausyksikkö yöpöydällä


Yksilöllisiä Bemer kokemuksia - Miksi testata itse?


Bemer-hoito ei ole vain yleispätevä ratkaisu, vaan se mukautuu kehon tarpeisiin edistäen merkittävästi solujen aineenvaihduntaa parantamalla mikroverenkiertoa. 

Testaamalla voi itse kokeilla, miten Bemer-hoito vaikuttaa. Yksilöllisyys on avainsana, kun pohditaan, miksi Bemer-hoitoa kannattaa testata. Oma tarinani on todiste siitä, että yksilöllinen lähestymistapa Bemer-hoitoon voi tuoda merkittäviä hyötyjä ja auttaa kohti parempaa hyvinvointia.
Mikroverenkierto ja Bemer-teknologia: Tärkeä rooli elimistön hyvinvoinnissa


Mikroverenkierto käsittää elimistön pienimmät verisuonet, jotka vastaavat noin 74 % verenkierrosta. Nämä verisuonet ovat avainasemassa, toimittaen happea ja ravinteita kudoksiin, poistaen kuona-aineita ja tukien immuunijärjestelmää.

Bemer-teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen, vasomotion, stimulointiin. BEMER säätelee mikroverisuonten häiriintynyttä rytmiä hyödyntäen patentoitua signaalia. Tämä innovatiivinen lähestymistapa tukee kehon kykyä korjata itseään parantuneen mikroverenkierron avulla.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page