top of page
  • Writer's pictureTuula Saarela

Vanheneminen ja verenkiertoelimistön terveys: Näin ylläpidät elinvoimaa luontaishoidoin

Päivitetty: 17. maalisk.


Vanheneminen ja verenkiertoelimistön terveys. Tuula Saarela Bemer verisuoniterapian ammattilainen ulkoilee aktiivisesti.
Tuula Saarela - Bemer verisuoniterapian ammattilainen

Vanheneminen on luonnollinen osa elämää, mutta se voi vaikuttaa merkittävästi verenkiertoelimistön terveyteen. Ikääntyminen verenkiertoelimistön osalta johtaa usein verisuonten jäykkyyteen ja verenkierron huononemiseen, mikä lisää riskiä erilaisiin terveysongelmiin, kuten sydän- ja verisuonisairauksiin. Onneksi on olemassa erilaisia luontaishoitoja, jotka voivat auttaa ylläpitämään verenkiertoelimistön terveyttä ja elinvoimaa ikääntyessä.


Fyysinen ikääntyminen ja sen vaikutus

verenkiertoelimistöön


Fyysinen ikääntyminen vaikuttaa verenkiertoelimistön terveyteen monin tavoin. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on verisuonten jäykistyminen, joka tapahtuu luonnollisesti iän myötä. Tämä voi johtaa korkeaan verenpaineeseen, joka on yksi tärkeimmistä sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöistä. Lisäksi verenkiertoelimistön kyky vastata stressiin ja tarjota riittävästi verta keholle vähenee myös iän myötä.Verenpaineen mittausta henkilön vasemmasta kädestä verenpainemittarilla.
Verenpaineen mittaus - Verenkiertoelimistön terveys ikääntyessä

Luontaishoidot verenkiertoelimistön terveyden ylläpitämisessä


On olemassa useita luontaishoitoja, jotka voivat auttaa ylläpitämään verenkiertoelimistön terveyttä ja edistämään elinvoimaa ikääntyessä. Tässä muutamia esimerkkejä:


  1. Liikunta: Säännöllinen liikunta voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja lisäämään verisuonten joustavuutta. Jopa lyhyet kävelylenkit tai kevyt kuntoilu voivat tehdä merkittävän eron verenkiertoelimistön terveyteen.

  2. Ruokavalio: Terveellinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, täysjyväviljoja ja vähärasvaisia proteiineja, voi auttaa ylläpitämään verenkiertoelimistön terveyttä ja edistää elinvoimaa. On myös tärkeää välttää liiallista suolan ja sokerin käyttöä.

  3. Hieronta: Verenkiertoa voidaan parantaa myös hieronnan avulla. Erityisesti jalat ja kädet voivat hyötyä hieronnasta, joka stimuloi verenkiertoa ja auttaa verisuonia pysymään joustavina.

  4. Lääkekasvit: Jotkut lääkekasvit, kuten inkivääri, ginkgo biloba ja vihreä tee, voivat auttaa parantamaan verenkiertoa ja ylläpitämään terveitä verisuonia. Näitä kasveja voi käyttää esimerkiksi teenä tai ravintolisänä.

  5. Lämpöhoito: Kylmähoito voi auttaa vähentämään turvotusta ja kipua, kun taas lämpöhoito edistää verenkiertoa. Lämmin suihku tai sauna voivat auttaa ylläpitämään terveitä verisuonia.Ikääntyvä nainen levittää käsiä ja hengittää syvään sisään ulkoillessa. Rentoutuminen ja ulkoilu.
Liikunta ja rentoutuminen ovat tärkeitä verenkiertoelimistön terveyden ylläpidossa.


Luontaishoidot ovat siis monipuolisia ja helppoja tapoja ylläpitää terveitä verisuonia ja edistää verenkiertoa. Muista kuitenkin, että vaikka luontaishoidot voivat olla hyödyllisiä, ne eivät korvaa lääkärin antamaa hoitoa. Jos sinulla on kroonisia terveysongelmia, muista konsultoida lääkäriä ennen uusien hoitomuotojen aloittamista.


Bemer-verisuoniterapian hyödyt ikääntyvän verenkiertoelimistön terveydelle


Bemer-verisuoniterapia voi olla myös yksi tehokas tapa ylläpitää verenkiertoelimistön terveyttä ikääntyessä. Bemer-terapia perustuu matalataajuisen magneettikentän avulla tapahtuvaan verisuonten mikroverenkierron aktivaatioon, joka voi parantaa solujen hapen ja ravinteiden saantia sekä auttaa elimistöä poistamaan kuona-aineita. Bemer-hoidon vaikutukset voivat olla hyödyllisiä monissa terveysongelmissa, kuten alhaisessa energiatasossa, kroonisessa kivussa ja unihäiriöissä.Bemer-verisuoniterapia laitteen näyttöruutu aamiaispöydällä hedelmien, croisantin ja kahvin vieressä.
Bemer-verisuoniterapia laite osana hyvinvointirutiineja.

On tärkeää muistaa, että Bemer-verisuoniterapia ei ole ainoa tapa ylläpitää terveyttä ja elinvoimaa ikääntyessä. Terveelliset elämäntavat, kuten liikunta, tasapainoinen ruokavalio ja stressin hallinta, ovat myös tärkeitä tekijöitä hyvän verenkiertoelimistön terveyden ylläpitämisessä.


Jos olet kiinnostunut Bemer-verisuoniterapiasta ja sen mahdollisista eduista, kannattaa tutustua tarkemmin Bemer-hoitoon Bemerin virallisilla nettisivulla. Sieltä löydät tietoa Bemer-hoidosta ja sen tarjoamista eduista sekä voit selvittää, onko Bemer-hoito sopiva juuri sinulle. Voit kysyä lisätietoja myös suoraan minulta ottamalla yhteyttä!Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page